Investeren in een wasserette met Speed Queen

betekent kiezen voor winstgevendheid, efficiëntie en eenvoud.

Winstgevendheid

Winstgevendheid

Lage investeringskosten, hoge kans op succes, snel rendement op uw belegging: een wasserette is een unieke investeringsmogelijkheid. En net als met de Speed Queen zijn er geen inlegkosten of royalty’s, waarmee u dus nog meer winst uit uw wasserette haalt. Bovendien is het wassen van kleding een basisbehoefte: ‘De tijden zijn dan misschien wel veranderd, maar vuil niet.’ Dit alles maakt investeren in een zelfbedieningswasserette een recessiebestendige beslissing.

Eenvoud

Eenvoud

Speed Queen, Speed Queen, de bewezen presteerder van formaat en wereldleider op het gebied van wasserettes, deelt zijn expertise zowel bij de selectie als het ontwerp van de apparatuur voor uw wasserette. Speed Queen werkt samen met u aan het opstarten van uw wassalon. Ons team van experts adviseert en ondersteunt u tijdens het gehele proces: bedrijfsplan, selectie van lokale marketingactiviteiten, technische ondersteuning....

Efficiëntie

Efficiëntie

U hebt geen kwalificaties nodig: iedereen kan een wasserette openen. Het dagelijks beheer is daarnaast uitermate eenvoudig: er zijn weinig tot geen personeelskosten. Het complete muntopslagsysteem en de geavanceerde technologie stellen u in staat de machines en de betaalterminals op afstand te beheren. Uw aanwezigheid is daardoor niet nodig: laat uw Speed Queen zelfbedieningswasserette het werk voor u doen!

Wereldleider in de wasserette-industrie. Innovatief concept, bewezen betrouwbaarheid.

Contacteer ons

Maakt het runnen van een
zelfbedieningswasserette werkelijkheid.

Speed Queen is een bewezen presteerder voor investeerders die hun eigen baas willen zijn. In verschillende Europese landen zijn al Speed Queen winkels geopend en er komen telkens nieuwe locaties bij, in steeds meer landen.

Vind een Speed Queen
wasserette.

Openingstijden, beschikbare machines, wasinstructies: in onze store locator vindt u alle praktische informatie over de Speed Queen wasserettes bij u in de buurt.

Vind een Speed Queen wasserette

 

Neem contact op met onze experts.

Contacteer ons

Speed Queen

Onze betrouwbaarheid en de mogelijkheden die zijn ontstaan door onze wereldwijde aanwezigheid op deze markt vormen de basis van een zeer winstgevend.

Alliance Laundry

LDL Equipment BvBa
Europalaan 60-64
9800 Deinze (België)